22. 6. 2024
PAČEJOV - SUŠICE B 7 : 0 (1:0)
Na zápas se sušickým béčkem jsme se všichni těšili. Víme, že mají dobře poskládaný tým ze zkušených mazáků a mladých šikovných kluků a hlavně - chtějí hrát fotbal ! Zároveň se jednalo o poslední zápas sezóny a nikomu v podstatě o nic nešlo, jen si dobře zahrát. V základní sestavě dostali příležitost naši mladí dorostenci Lukáš Klečka a Tomáš Beníšek a oba musím pochválit. Vůbec se neztratili a hráli výborně. Zápas začal v dobrém tempu a od prvního hvizdu jsme měli lehce navrch. I sušičtí občas zazlobili a hlavně matador R. Kočí se snažil překvapit Kubu Kalčíka a pálil z každé pozice. My jsme se přeci jen častěji dostávali před soupeřovu branku, ale na první gól jsme si museli počkat půl hodiny. Ve třicáté první minutě našel Lukáš Klečka nabíhajícího Víťu Panušku, který se v koncovce nemýlil. Do konce poločasu jsme si vytvořili ještě pár dobrých šancí, stav se však neměnil a s jednogólovým náskokem se šlo do šaten. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a snažili se navýšit vedení. V padesáté šesté minutě se šikovně uvolnil Lukáš Klečka a opět přesnou přihrávkou nabil Víťovi Panuškovi a ten spustil svůj brankostroj. Třetí gól zařídil Pepa Ticháček po ideální uličce od Vaška Kláska. Poté se již odehrával zápas v naší režii. Hattrick dovršil V. Panuška v sedmdesáté páté minutě. V sedmdesáté deváté přispěl pátým gólem Ondra Štěpán pěknou hlavičkou po rohovém kopu. V osmdesáté sedmé minutě, opět za asistence Lukáše Klečky, přidal svojí čtvrtou branku V. Panuška a minutu na to, pátou brankou v utkání, dorovnal pět let starý rekord Lukáše Šmrhy , který se tehdy trefil pětkrát do brány Bolešin. Pěkný a fair-play zápas, ve kterém si, podle očekávání, všichni dobře zahráli.

Výhrou 7:0 jsme završili úspěšný ročník 2023/2024. Obsadili jsme pěkné čtvrté místo a hlavně věřím, že fotbalisté připravili svým fanouškům spoustu zážitků a dobré sportovní zábavy. Děkujeme za přízeň a se všemi se těšíme po letní přestávce na viděnou.

Rozhodčí: Bala Petr

Žluté karty: 2:0 Štěpán F., Panuška V.

Branky: 31´Panuška, 56´Panuška, 71´Ticháček, 75´Panuška, 79´ˇStěpán O., 87´Panuška, 88´Panuška.

Sestava: Kalčík - Štěpán O./K/, Klečka, Polena, Ticháček, Beníšek, Klásek V., Klásek M. /63´Bokr/, Štěpán F., Panuška, Kološ.

Lavička: Šmrha L., Bokr, Lávička


Autor článku: V.Klásek
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV