22. 4. 2024
PAČEJOV - CHUDENICE 6 : 2 (3:2)
Po čtrnácti letních dnech se vrátilo počasí do aprílového normálu a přišla nepříjemná zima. Spousty okolních klubů překládalo svoje zápasy kvůli nezpůsobilému terénu, ale nám se podařilo hřiště připravit a utkání s Chudenicemi odehrát. Chvíli před zahajovacím hvizdem ustal déšť a dorazili i naši věrní fanoušci, za což jim děkujeme!

Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a už ve třetí minutě vyslal Vašek Klásek přesně načasovanou přihrávku do běhu Davidu Hradilovi a ten poprvé překonal soupeřova gólmana. I nadále se naši tlačili na půlku soupeře a po dvou zmařených šancích nabídli chudenickým zbytečnou standardku. Prudkou a tečovanou střelu uzdravený Fanda Sedláček reflexivně vyrazil, ale pouze k nepokrytému Joachimsthalerovi a ten už měl snadnou práci a Fandu překonal. Náš tlak však neustával a byl to opět rychlonohý D. Hradil, který nás ve dvacáté první minutě poslal znova do vedení. Tempo zápasu lehce polevilo a hra se dosti kouskovala. Ve třicáté osmé minutě vhodil chudenický hráč z autu míč až k tyči naší branky a Hodan ho efektně protečoval do naší sítě. Rychlou odpověď našli Vašek Klásek s Víťou Panuškou a nenechali Chudenice dlouho slavit. Hned po rozehrání ze středového kruhu se čtyřmi přihrávkami mezi sebou dostali do soupeřova vápna a Vašek nekompromisně upravil poločasové skóre na 3:2. Byl to důležitý moment pro sebevědomí domácích a lepší náladu v šatně.

Osm minut po zahájení druhé půlky utkání prokličkoval David Hradil soupeřovou obranou a dovršil svůj hattrick. Od té chvíle jsme definitivně ovládli hru. V padesáté deváté minutě se technicky prosadil Víťa Panuška a na konečných 6:2 uzavřel skóre zápasu Ondra Štěpán krásnou dalekonosnou střelou pod břevno.

Věřím, že diváci, kteří přišli na zápas, se určitě nenudili a obzvláště ti co fandili Pačejovu museli být spokojeni. Kromě gólů viděli ještě spoustu brankových příležitostí, škoda jen, že jsme jich nedokázali proměnit více. Za stavu 6:2 to tolik nemrzí, ale můžou přijít zápasy, kdy takto promarněné šance mohou bolet. Nicméně nevyčítám ! - naopak - chválím celý tým za aktivitu, snahu a bojovnost!

Rozhodčí: Petličarovský Ivan - Bílek Dominik, Ulrich David

Žluté karty 1:3 (Štěpán F.)

Branky: 3´D. Hradil, 21´D. Hradil, 39´V. Klásek, 53´D. Hradil, 59´V. Panuška, 76´O. Štěpán.

Sestava: Sedláček - Štěpán O./K/, Kába /79´Šmrha L./, Hosnedl /46´Bláha/, Ticháček, Heimlich, Klásek V., Hradil, Klásek M./59´Klečka/, Štěpán F./79´Bokr/, Panuška.

Lavička: Šmrha L., Bokr, Bláha, Klečka.


Autor článku: V.Klásek
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV