17. 5. 2023
Bolešiny - Pačejov 2:1 (0:0)

Utkání dvanáctého týmu s třináctým bylo od úvodních minut velmi vyrovnané. Oba týmy se snažily hrát ze zajištěné obrany a nikam se zbytečně nehrnuly, což samozřejmě mělo za následek minimum šancí. Již v 8. minutě musel na hostující straně střídat zraněný Hlůžek a na jeho místo přišel F. Štěpán. V prvním poločase byla k vidění na obou stranách jedna zajímavá šance, ale ani jeden z týmů se nedokázal prosadit. Nebylo proto překvapením, že do šaten hráči odcházeli za nerozhodného stavu 0-0.

Do druhého poločasu vstoupil lépe Pačejov. Hned v 52. minutě hosté sehráli rychlý protiútok, na jehož konci stál F. Štěpán a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. O minutu později museli domácí řešit další nepříjemnost, kapitán Farný z důvodu zranění už nemohl pokračovat v zápase a na jeho místo nastoupil Matějka. Kuriózní situace nastala v 64. minutě, domácí brankář Simbartl se prezentoval dlouhým výkopem, do míče se značně opřel vítr a překvapeného gólmana hostů nečekaně přeskočil, 1-1. Pačejov si vzápětí vypracoval dvě zajímavé příležitosti, Bolešiny však podržel dobrými zákroky Simbartl. V 94. minutě se po centru z pravé strany dostal k balónu střídající Šilhavý, míč netrefil úplně razantně, ale ten přesto skončil přesně u tyče. Bolešiny porazily Pačejov těsně 2-1 a získaly velmi důležité tři body.

Rozhodčí : Tykal Martin, AR1 Cupl Martin, AR2 Cupl Zbyněk Delegát: Pastyřík Vladimír

ŽK : 1 – 2 (Klásek M., Ticháček)

ČK : 0 – 0

Branky: 52.min. Štěpán František

Diváci : 100

Sestava : Štěpán O. – Kába – Šmrha – Mareš – Kubáň – Hradil – Klásek V. /K/ – Hlůžek /8. min. Štěpán F./ – Panuška – Klásek M. - Ticháček

Na lavičce: Štěpán F., Bláha, Klásek J.


Autor článku: převzato z fotbal u nás
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV