8. 5. 2023
Pačejov - Dobřany 0:4 (0:0)

První poločas začal v pomalém tempu, oba týmy se hlavně oťukávaly a čekaly na chybu soupeře. Dobřanům se jejich kombinace nedařila a mezihra byla pomalá. Když už se dostaly do nějaké šance, tak nezakončily přesně nebo narazily na obranu Pačejova. Ani domácí nebyli v útočné fázi nebezpeční a na defenzivu soupeře nevyzráli. Prvních 45 minut nanabídlo příliš fotbalové krásy, a tak pro nikoho nebylo překvapením, že fotbalisté obou mužstev odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 0-0.

O přestávce si hostující hráči zřejmě pár věcí vyříkali, protože v druhém poločase už hra byla daleko kvalitnější. Hned v 51. minutě se do první vyložené šance dostal Havlíček a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. O tři minuty později to byl opět dobřanský útočník, který využil dobrého postavení a zvýšil již na 0-2. Domácí nedokázali reagovat na rychlé góly a v 64. minutě bylo ještě hůř. To se potřetí v zápase trefil Havlíček a za 13 minut zkompletoval hattrick. Utkání se poté spíše dohrávalo a od 65. minuty bylo prakticky rozhodnuto. V 83. minutě se ještě na hostující straně prosadil Roubíček a upravil skóre na konečných 0-4.

Rozhodčí : Stach Vladislav, AR1 Rubáš Jaroslav, AR2 Zavadil Jan Delegát: Havlík Václav

ŽK : 0 – 0

ČK : 0 – 0

Diváci : 70

Sestava : Štěpán O. – Kába – Klásek J. – Mareš – Kubáň – Hradil /65.min. Bokr/ – Klásek V. /K/ – Bláha – Panuška – Sedláček - Havlík

Na lavičce: Bokr


Autor článku: převzato z fotbal u nás
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV