1. 5. 2023
Chanovice - Pačejov 2:0 (1:0)

Domácí vstoupili do zápasu o něco lépe, ale jejich útočné pokusy končily na hranici pokutového území soupeře. Asi nejnebezpečnější šanci si připsal Kubaň, jenž mířil těsně nad. Pačejov se v dalších minutách oklepal z tlaku a sám několikrát zahrozil. Hostující aktivita zůstala rovněž nevyužita a Chanovicím se ve 36. minutě povedl rychlý protiútok. Zoubek našel krásnou přihrávkou Šlehubra a toho až v pokutovém území zastavil nedovoleným zákrokem jeden z hostujících hráčů. K následné penaltě se postavil domácí kanonýr J. Kubaň a bez problému ji proměnil. Pačejov mohl na konci poločasu vyrovnat, Šmrha však v obrovské příležitosti selhal a branku minul.

Po přestávce se hostující M. Kubáň přesunul do útoku a tato změna výrazně rozhýbala ofenzivu Pačejova. V úvodu druhého poločasu měl hostující útočník šanci vyrovnat, ale branku jen těsně netrefil. V 68. minutě J. Kubaň rozehrál standardní situaci, balón si našel Pícka a přesným zakončením přidal druhou branku Chanovic. Hostům nezbylo nic jiného, než otevřít hru. To hrálo do karet domácímu týmu, který ke konci zápasu mohl přidat další branky. Největší šance si vytvořili Zoubek a Jakub, ale ani jeden z nich nebyl úspěný. V pohledném fotbalovém utkání Chanovice zvítězily nad Pačejovem 2-0.

Rozhodčí : Sladký Stanislav

ŽK : 4 – 2 (Kába František, Panuška Vítek)

ČK : 0 – 0

Diváci : 80

Sestava : Štěpán O. – Kába – Bláha /75.min. Sedláček/ – Ticháček – Kubáň – Hradil – Klásek V. /K/ – Mareš – Klásek J. /54.min. Klásek M./ – Šmrha - Panuška /90.min. Štěpán F./

Na lavičce: Bláha, Klásek M., Sedláček, Štěpán F.


Autor článku: převzato z fotbal u nás
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV