24. 4. 2023
Pačejov - Svéradice 4:1 (1:1)

Pačejov vlétl do utkání aktivně a již v 7. minutě šel do vedení, když se pěkně trefil V. Klásek. Svéradice se okamžitě snažily vyrovnat, ale jejich útočné pokusy končily buď nepřesně nebo si s nimi poradila pozorná obrana domácího týmu. Ve 20. minutě musel na domácí straně střídat zraněný Hlůžek, kterého nahradil Mareš. I domácí měli v dalších minutách prvního poločasu několik dobrých přílěžitostí, které ovšem v branku nepřetavili. Hosté se dočkali až ke konci první půlky, ve 39. minutě se v dobré pozici objevil Kába a přesným zakončením vyrovnal na 1-1.

Do druhé půlky udělal domácí trenér dvě změny. V zápase skončili M. Klásek a Šmrha a místo nich přišli J. Klásek a F. Štěpán. Dvojité střídání Pačejovu prospělo a v 50. minutě si vzal zpět vedení po brance Hradila. V 64. minutě už to bylo o dvě branky, když se prosadil střídající F. Štěpán. Druhý novic na trávníku J. Klásek zřejmě nechtěl zůstat pozadu za svým spoluhráčem a v 78. minutě zvýšil už na 4-1. Tento tah trenérovi vyšel, jelikož se krátce po sobě prosadili oba střídající hráči. V závěru zápasu se ještě nechal po druhé žluté kartě vyloučit hostující Juhaňák. Pačejov vyhrál nad Svéradicemi 4-1 a odčinil porážku z Losiné.

Rozhodčí : Bína Roman Jiří, AR1 Kaiser Daniel, AR2 Kečkeš Jan

Branky : 7.min. Klásek Václav, 50.min. Hradil David, 64.min. Štěpán František, 78.min. Klásek Jakub

ŽK : 1 – 3 (Štěpán Ondřej)

ČK : 0 – 1

Diváci : 82

Sestava : Štěpán O. – Kába – Ticháček – Kubáň – Srp – Hradil – Klásek V. /K/ – Panuška – Hlůžek /20.min. Mareš/ – Šmrha /46.min. Štěpán F./ - Klásek M. /46.min. Klásek J.-80.min. Bláha/

Na lavičce: Bláha, Klásek J., Štěpán F., Mareš


Autor článku: převzato z fotbal u nás
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV