18. 4. 2023
Losiná - Pačejov 3:1 (2:1)

Na těžkém terénu začali utkání lépe hosté, kteří se v rozmezí několika minut dostali do pár slibných šancí. V 8. minutě se kousek za vápnem odhodlal ke střele hostující Hradil, jeho krásný pokus zapadl přesně k tyči a Pačejov šel do vedení. Losiná odpověděla bleskurychle, v 11. minutě si přesný centr z pravé strany našel Tobrman a hlavičkou vyrovnal na 1-1. Poté stříleli hráči Losiné dvakrát z větší vzdálenosti, ale pozorný brankář soupeře nepřipustil změnu skóre. Ve 36. minutě po centru z pravé strany zakončil jeden z domácích hráčů hlavou, brankář balón reflexivně vyrazil přesně do míst, kde stál domácí Gavora a ten míč už jen uklidil do odkryté branky.

Po přestávce už byla jasně viditelná převaha na straně domácího týmu. Velký tlak Losiné však dlouhou dobu k brance nevedl a domácí hráči zahodili několik opravdu vyložených příležitostí ke skórování. Pačejov párkrát zahrozil z protiútoku, ale v koncovce si počínal rovněž nepřesně. Rozhodla až poslední desetiminutovka, v 82. minutě hostující brankář bravurně vyrazil nebezpečnou střelu jednoho z domácích fotbalistů, míč se odrazil až ke zcela volnému L. Šindelářovi a ten přesnou dorážkou zvýšil na 3-1, čímž definitivně zajistil 3 body Losiné.

Rozhodčí : Krauz Jan

Branky : 8.min. Hradil David

ŽK : 0 – 2 (Klásek Jakub,Ticháček Josef)

ČK : 0 – 0

Diváci : 100

Sestava : Štěpán O. – Bláha – Panuška – Ticháček – Kába – Štěpán F. – Klásek V. /K/ – Hlůžek – Hradil – Klásek J. - Klásek M.


Autor článku: převzato z fotbal u nás
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV