10. 4. 2023
Pačejov - Štěnovice 4:2 (2:1)

Fotbalisté obou mužstev nastoupili na těžkém terénu, který měl velký vliv na kvalitu předváděné hry. S problémem terénu se lépe popasovali domácí, kteří šli v 15. minutě po brance Hlůžka do vedení. Jejich vedení však netrvalo ani minutu, na druhé straně se po pěkné akci trefil Lederer a vrátil zápas do remízového stavu. Tentokrát udeřil rychle Pačejov, ve 24. minutě využil chybu hostující obrany Hradil a přesným zakončením zvýšil na 2-1. V 32. minutě se provinil nedovoleným zákrokem hostující Jůza a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu.

V druhém poločase se zejména bojovalo, hosté se urputně snažili o vyrovnání a jejich snaha se vyplatila v 60. minutě, kdy na 2-2 vyrovnal Šimek. Oba týmy moc dobře věděly, že se hraje o hodně a tomu odpovídal i zbytek zápasu, z kterého nakonec vyšli lépe domácí. Nejdříve se v 78. minutě prosadil podruhé v zápase Hlůžek a o tři minuty později na něj navázal rovněž druhým gólem v utkání Hradil. Pačejov v důležitém utkání zvítězil 4-2 a s 10 body má sedmibodový náskok na poslední Štěnovice.

Rozhodčí : Bureš Jiří, AR1 Horský Michal, AR2 Mazán Jakub

Branky : 15. a 78.min. Hlůžek Josef, 24. a 81.min. Hradil David

ŽK : 1 – 3 (Bláha Tomáš)

ČK : 0 – 0

Diváci : 35

Sestava : Štěpán O. – Mareš – Panuška – Kubáň – Šmrha /52.min. Bláha/ – Ticháček – Klásek V. /K/ – Hlůžek – Hradil – Klásek J. /64.min. Sedláček/- Klásek M. /85.min. Štěpán F./

Na lavičce: Bláha, Sedláček, Štěpán F.


Autor článku: převzato z fotbal u nás
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV