21. 3. 2023
Měcholupy - Pačejov 5:0 (1:0)

Favorizovaní domácí od počátku zápasu dobře kombinovali a Pačejov přehrávali přesnou a účelnou kombinací, která vedla k několika nebezpečným šancím. Ve 13. minutě Měcholupy sehrály pěknou akci, na jejímž konci stál Javorský, který otevřel skóre utkání. Paradoxně po vstřelené brance domácí trochu ubrali a nechali hrát i soupeře, i přesto si do konce prvního poločasu vypracovali několik dalších nebezpečných příležitostí. Pačejov hrál spíše zataženě a spoléhal na protiútoky, na které ale byla domácí obrana výborně připravena. Sice se jednalo o souboj prvního týmu s předposledním, nicméně v první půlce to rozhodně nebylo tolik vidět. První poločas zakončila žlutá karta domácího Zelenky, jenž se provinil tvrdším faulem na protihráče.

Pačejov vstoupil do druhého poločasu aktivně a hned v úvodních minutách si vytvořil vyloženou šancí, kterou ovšem neproměnil. V 59. minutě přidali druhý gól domácí, když Duchek zužitkoval centr ze strany a přesným zakončením nedal brankáři šanci. V dalších minutách se prezentoval výborným individuálním výkonem především Kaas, který stihl za 23 minut hattrick a z pohledu diváka šlo o velmi povedené trefy. Jeden gól vstřelil zhruba z 25 metrů a další vsítil dokonce přímo z rohového kopu. Měcholupy v prvním jarním zápase splnily papírové předpoklady a nad Pačejovem zvítězily 5-0. Domácí nadále vládnou soutěži s jednobodovým náskokem na druhé Dobřany.

Rozhodčí : Bína Roman, AR1 Molnár Ludovít AR2 Kaiser Daniel

ŽK : 1 – 1 (Mareš Miroslav)

ČK : 0 – 0

Diváci : 55

Sestava : Štěpán O. – Kába – Šmrha /72.min. Bláha/ – Ticháček – Mareš – Hradil – Klásek V. /K/ – Hlůžek – Klásek M. – Havlík - Kubáň

Na lavičce: Bláha


Autor článku: převzato z fotbal u nás
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV