10. 11. 2019
Kasejovice - Pačejov 3:3 (1:2) PK 7:8

Po úspěšném tažení v Horažďovicích a doma proti Štěnovicím, zajíždělo pačejovské mužstvo do ne příliš oblíbených Kasejovic. Hrálo se za typického podzimního počasí, před hojnou diváckou kulisou. I když se domácí krčí na dně tabulky, předvedli velice kvalitní výkon.

Hned v první minutě domácí zahrávali trestný kop, který domácí Klíma přesně trefil a po teči naší obrany dostal domácí do vedení na 1:0. Byla to dost studená sprcha v úvodu, ale hosté dokázali o sedm minut později odpovědět, kdy po pravé straně utekl Petr Bokr a posadil míč na hlavu volného Lukáše Šmrhy, který přehodil domácího brankáře Svobodu a srovnal na 1:1. Hra byla plná osobních soubojů, které bohužel vyznívaly spíše pro domácí. Lépe se pohybovali a drželi více míč na svých kopačkách. Měli i častější zakončení, která naštěstí ve většině případů končila mimo naši branku. Nakonec se i nám podařilo dostat do zakončení a to hned gólového. Ve 35. minutě prostrčil míč Vašek Klásek na zcela volného Lukáše Šmrhu, který ostrou střelou prostřelil domácího brankáře. Toto vedení jsme si do poločasu pohlídali a šli jsme do kabin s jednobrankovým náskokem.

Druhý poločas začal náporem domácích, ze kterého v 53. minutě vyrovnali střelou k tyči na 2:2. Domácí svými nákopy dostávali naší obranu pod trvalý tlak. Snažili jsme se o kombinace, které se nám v určité fázi zápasu dařily, ale bez gólového efektu. Až po jedné individuální akci Milana Kubáně, který ze střední vzdálenosti překonal překvapeného brankáře domácích, se mohli hosté radovat potřetí. Bohužel naše radost netrvala dlouho. V 76. minutě se krásně do šibenice trefil Novosad a vyrovnal na 3:3. V závěru bylo patrné na obou týmech, že chtějí vedení strhnout na svou stranu. Bohužel ta naše snaha byla marná, a tak o bonusový bod rozhodovaly pokutové kopy. V těch byli úspěšnější naši kluci a připsali si tak další cenný bod do tabulky.

Rozhodčí: Kříž Lukáš, AR1 Sirový Václav, AR2 Škarda Jiří

ŽK: 2-2 (Kolářík Adam, Kába František)

ČK: 0-0

Diváci : 100

Branky : 8. a 35. min. Šmrha Lukáš, 61. min. Kubáň Milan

Sestava: Sedláček – Štěpán O. – Kolářík – Kába – Kubáň – Klásek V. /K/ /84. min. Voska/ – Hlůžek – Panuška – Bokr – Žák – Šmrha


Autor článku: Zdeněk Voska
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV