5. 11. 2019
Pačejov – Štěnovice 5:0 (2:0)

Po tříbodové injekci z Horažďovic jsme v dalším kole doma přivítali celek ze Štěnovic. Chtěli jsme navázat na vítězství z minulého kola, ale vše se odvíjí od sestavy, kterou máme k dispozici. Od prvních minut byla vidět herní kvalita na straně domácích. I když nás vystrašila hned v úvodu šance hostujícího Bindra, který využil nedorozumění naší obrany a střelou orazítkoval horní tyč naší branky. Domácí se z této chyby rychle oklepali a v 11. minutě se radovali poprvé. Z úhlu překonal hostujícího brankáře Milan Kubáň a otevřel skóre zápasu na 1:0. Hosté se snažili hrát více zezadu a čekali na rychlé výpady do naší obrany. Domácí byli více na míči, ale těžko se dostávali přes zahuštěnou obranu. Pačejovští se prezentovali několika dobrými střeleckými pokusy, které bohužel končily v náručí brankáře nebo jen těsně minuly jeho branku. Gólově jsme se prosadili až v závěru poločasu. Milan Kubáň si po individuální akci navedl míč na střed vápna a poslal ho k tyči za bezmocného brankáře. Bohužel na konci poločasu se zranil Pepa Ticháček a do druhého poločasu už nezasáhl. Věřme, že jeho zranění nebude vážné a že se vrátí opět v příštím zápase.

Druhý poločas jsme začali gólově. Prosadil se Patrik Žák, kdy ve vápně dokázal zkrotit míč a nekompromisně k tyči zvyšoval už na 3:0. Pak přišel menší útlum v domácí herní pohodě. Hosté ještě zbraně nesložili a hru více otevřeli. Dokázali si vytvořit šance, které naštěstí v koncovce neměly úspěch. O další gólovou radost se postaral Patrik Žák, který doslova prokličkoval obranou a z bezprostřední blízkosti prostřelil hostujícího brankáře. O pět minut později jsme se opět radovali. Po střele Franty Štěpána se k dorážce dostal střídající Pavel Polena a stanovil výsledek zápasu na 5:0. Hosté se v závěru snažili alespoň o čestný úspěch, ale jejich snaha vyšla naprázdno.

Připsali jsme si další cenné body do tabulky a věřme, že dokážeme v posledních dvou kolech ještě nějaké přidat.

Rozhodčí: Nešpor Petr, AR1 Marek Pavel, AR2 Ježek Petr

ŽK: 1-1 (Štěpán František)

Diváci : 50

Branky : 11. a 36. min. Kubáň Milan, 52.a 73. min. Žák Patrik, 78. min. Polena Pavel

Sestava: Štěpán O. – Kubáň M. – Štěpán O. – Kolářík – Kába – Panuška – Klásek V. (K) – Hlůžek – Bokr /76. min. Polena/ – Ticháček /46. min. Žák/ – Šmrha /64.min. Štěpán/


Autor článku: Zdeněk Voska
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV