7. 10. 2019
Blovice – Pačejov 4:1 (0:0)

Máme za sebou další zápas nové sezóny a důvod k radosti mít určitě nemůžeme. K prověrce jsme zajížděli na jih Plzeňska do Blovic. To, že jsme dávali sestavu opět horko těžko dohromady, je ohraná písnička. K distancovanému kapitánovi Vašku Kláskovi přibyl i zraněný Honza Hosnedl. Opět jsme museli požádat o pomoc naše odchovance Petra Pavelce a Pavla Polenu.

První poločas byl plný nepřesností na obou stranách. Ať už domácí byli v koncovce bezzubí, tak na druhou stranu naše rozehrávka byla velmi rozpačitá a nepřesná. Hodně tomu pomohl podmáčený terén a obě mužstva horko těžko krotily míč na svých kopačkách. Je pravda, že domácí měli více ze hry a byli směrem dopředu více nebezpeční, ale hosté se bránili statečně. Bohužel jsme v prvních minutách přišli o dalšího hráče, který musel díky zranění odstoupit a vypadá to, že pro něj skončila podzimní část. Pepa Ticháček měl už potíže svalového charakteru z předešlého zápasu, ale vzhledem malému počtu hráčů to chtěl zkusit. Je to další problém do dalších zápasů. Druhý poločas jsme se gólů už dočkali. Domácí hráli skoro celý poločas na naší půlce a diktovali tempo hry. Snažili jsme se vycházet se zabezpečené obrany a čekat na příležitost. Po jednom odkopu z obrany se míče zhostil Patrik Žák a poradil si s dvoučlennou obranou a pohodlně zakončil za překvapeného brankáře domácích. To se psala 54. minuta. Bohužel o osm minut později domácí vyrovnali. Obranné manévry a taktika se rozsypala a domácí v rozmezí deseti minut přidali ještě tři branky. A aby těch starostí nebylo málo, přišli jsme v závěru o dalšího hráče Patrika Žáka, který viděl po zákroku na domácího obránce červenou kartu. Zápas se už jen dohrál a my jsme si odvezli z Blovic výprask 4:1.

Podzimní část sezóny se láme do další poloviny a my máme pouhé 4 body. Zraněných a vyloučených nespočetně. Bude vůbec zázrak, když dohrajeme podzim v jedenácti. Rozhodčí: Picek Lukáš, AR1 Bogdan Gabriel, AR2 Bíba Zbyněk

ŽK: 2 – 0 ČK: 0 – 1 (84. min. Žák Patrik)

Diváci : 50

Branky : 54. min. Žák

Sestava: Sedláček – Šmrha – Kolářík – Štěpán O. – Bokr – Panuška – Polena – Hlůžek – Žák – Ticháček /K/ /9. min. Pavelec/ – Štěpán F.

Na lavičce: Pavelec, Voska


Autor článku: Zdeněk Voska
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV