29. 9. 2019
Pačejov : Vrhaveč 0 : 0 /PK 4 :1/

V okresním derby s neoblíbeným soupeřem jsme získali jsme sice získali dva body, ale před zápasem jsme rozhodně chtěli všechny tři. Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem. Hosté si během zápasu vytvořili jedinou příležitost, když v závěru 1.poločasu po závaru nedokázali natřikrát propasírovat míč za Sedláčkova záda. Setkaly se dva herní styly. Nakopávané míče proti snaze o kombinační hru. Už tak zdecimovaná sestava byla oslabena o nemocného Milana Kubaně, jen z lavičky sledovala zápas další opora - Vítek Panuška.

Už v první minutě jsme mohli jít do vedení, když šel sám na brankáře Patrik Žák. V 16.minutě musel předčasně střídat Pepa Ticháček. Domácí to pak zkoušeli střelami ze střední vzdálenosti, ale do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Po změně stran domácí ještě vystupňovali svůj tlak, hosté za celý poločas ani jednou nevystřelili. Rozhodnout mohl Vašek Klásek, který po krásném uvolnění ve středu hřiště šel sám na brankáře, ale ten jeho šanci zlikvidoval. Bohužel se náš kapitán nechal zbytečně vyprovokovat k oplácení a po červené kartě musel v závěru zápasu předčasně do kabin.

V penaltovém rozstřelu jsme tentokrát byli bezchybní a vyhráli 4: 1. Úspěšnými exkutory byli Lukáš Šmrha, Petr Bokr, Vítek Panuška a Patrik Žák. Hosté jednou mířili mimo a jednu střelu bravurně zlikvidoval Fanda Sedláček.

Domácím se lepí smůla na paty, ale tento zápas odmakali a nelze jim nic vyčíst.

Sestava domácích:

Sedláček - Šmrha - Kolařík - Štěpán O. - Hosnedl /46.min. Panuška/ - Polena - Bokr - Klásek - Hlůžek - Ticháček /16.min. Štěpán F./ - Žák


Autor článku: Tomáš Cihlář
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV