9. 9. 2019
Přeštice “B“ - Pačejov 6:0 (3:0)

Přeštice “B“ - Pačejov 6:0 (3:0) V dost nezvyklý čas jsme v pátek zajížděli do Chotěšova, kde jsme od 18 hodin hráli proti Přešticím. Řešili jsme problémy se sestavou (čtyři omluvenky) a zdálo se, že nastoupíme v jedenácti a nebudeme mít nikoho na střídání. Nakonec vypomohl Míra Mareš a přijel i nemocný Patrik Žák. Moc děkujeme. Určitě jsme nechtěli sehrát podobný zápas, jako na jaře, kde jsme inkasovali jedenáct branek, ale soupeř od prvních minut diktoval tempo hry. Opět nám dělal velký problém pohyb, na který jsme nedokázali reagovat, a ztráty míčů uprostřed hřiště. Hned v úvodních minutách musel pro zranění odstoupit Vojta Suda a uvidíme, zda bude na příští zápas. Horko těžko jsme se probíjeli přes obranu. V závěru poločasu domácí trochu polevili a dali nám více prostoru na kombinaci. My jsme toho mohli využít, kdy po přihrávce od Vaška Kláska zakončoval Patrik Žák, ale jeho střelu vytěsnil brankář na roh.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako první. Domácí více na balónu a naše koncovka bezzubá. Domácí přidali ještě tři branky a zaslouženě zvítězili vysoko 6:0.

Máme za sebou tři zápasy nové sezóny, které se nám vůbec nepovedli. Skóre 1:12 je více než výmluvné. Určitě klíčové zápasy přijdou, ale nemůžeme se tím chlácholit do nekonečna. Výsledek je jedna věc a předvedená hra a dojem druhá. Vinu neseme všichni a je na každém z nás, co jsme ochotni proto udělat.

Rozhodčí: Strolený Petr, AR1 Duda Václav, AR2 Velíšek Jiří, delegát Lecjaks Ladislav

ŽK: 0-1 (Bokr Petr) ČK: 0-0

Diváci : 55

Sestava: Sedláček – Šmrha – Suda /12. min. Mareš/ – Hosnedl – Kubáň – Kolářík Klásek V. (K) – Hlůžek – Žák /63. min Klásek M./ – Ticháček – Bokr

Na lavičce: Klásek M., Mareš


Autor článku: Zdeněk Voska
zpět
Muži "A" | Přípravka | ASPV